Het MOT zoekt enthousiaste student als animator voor de maand juli

Het MOT (Museum voor de Oudere Technieken) werft een animator aan voor het begeleiden van workshops tijdens Zomeren in het MOT.

Zomeren in het MOT is animatie voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. De activiteiten vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag in juli en augustus. Deze zomer zullen we voor het vierde jaar op rij een (pre-)historische periode belichten. Na de prehistorie, het oude Egypte en de Romeinen, zijn dit jaar de Vikingen aan de beurt. Er zijn workshops per leeftijdscategorie op vaste tijdstippen en er is een doorlopend aanbod van 10 tot 16 uur.

Functie

Je voornaamste taak is het begeleiden van de workshops voor kinderen en hun (groot-)ouders. Het uitwerken van de workshops is al gebeurd. Je krijgt een inleiding door de educatief medewerker.
Je zet alles klaar en zorgt dat alles netjes is voor zowel de workshops als het doorlopende aanbod.
Je bemant de balie, ontvangt de bezoekers en zorgt voor de correcte invoer in de kassa.

Profiel

Je hebt ervaring met het werken met kinderen, je bent zelfstandig, dynamisch en sociaal, je kan het woord voeren en een groep leiden.

Pluspunten:

  • Je hebt affiniteit met het onderwerp (geschiedenis en techniek),
  • Je bent houder van het attest 'animator in het jeugdwerk' of je volgt een pedagogische studierichting,
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen.

Aanbod

Werkgever: Heemschut vzw/het MOT
Studentenovereenkomst van bepaalde duur (22,5 u/week) (eventueel uit te breiden tot 31,5 u/week)
Periode: van 1 tot 31 juli 2018 op maandag, woensdag en vrijdag exclusief feestdagen van 9-12 uur en van 12.30 tot 17.00 uur (eventueel uit te breiden met weekends en feestdagen van 13.45 tot 18.15 uur)
Bruto uurloon: 12,0547 euro.

Solliciteren

Selectie: geïnteresseerden dienen hun kandidatuur (motivatiebrief en curriculum vitae) per mail in (info@mot.be) voor maandag 26 februari 2018. Als je kandidatuur aanvaard wordt, word je uitgenodigd voor een gesprek in de week van 12 maart 2018.
Indiensttreding: 1 juli 2018.

Info

Meer informatie kan je bekomen op het telefoonnummer 02 270 81 11 en vragen naar Florence Van Driel.