Schatten van Vlieg

Vlieg vloog langs het MOT om zijn schat te verstoppen in, aan, op, onder of naast het museum. Gelukkig liet Vlieg enkele tips achter om zo je weg te vinden naar de geheime locatie. Een schatkaart brengt je langs betoverende plekken in en om het Guldendal. In het museum ga je op zoek naar de cijfercombinatie om de schatkist te openen. Maar dan weet je nog niet wáár de schatkist verstopt is. Om die locatie te ontrafelen moet je eerst de voel-opdrachten langs de bakoven, waterput, hoefstal en het Prinsenkasteel tot een goed einde brengen.

Maak er een dagje uit van en combineer de Schatten van Vlieg met Zomeren in het MOT!

Schatten van Vlieg bij MIRA

Ook bij onze vrienden van de naburige Volkssterrenwacht MIRA heeft Vlieg een schat verstopt. In eenzelfde moeite speur je er ook naar een hoofdingrediënt van het heelal en kan je ervaren wat een vallende ster meemaakt gedurende de helse tocht door de aardse atmosfeer. Niet voor gevoelige handjes...

Wil je speuren naar de Schatten van Vlieg in het MOT en bij MIRA op 1 dag? Dat kan elke woensdag- en zondagnamiddag. Volwassenen combineren het MOT en MIRA voordelig met het combi-ticket.

Info

Voor wie
Kinderen van 3 tot 12 jaar en hun (groot-)ouders.
Prijs
Gratis (exclusief toegang) .
Wanneer
Elke weekdag van 9 tot 17 uur en in het weekend en op feestdagen van 14 tot 18 uur in juli en augustus.
Wil je Schatten van Vlieg in het MOT en bij MIRA op 1 dag combineren, kom dan op woensdag of zondagnamiddag.
Waar
het MOT, Afdeling Guldendal - Guldendal 20, 1850 Grimbergen
Reservatie
Vooraf inschrijven is niet nodig.