Zomeren in het MOT

Wat is het?

Zomeren in het MOT is zomeranimatie voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. Deze jaarlijks terugkerende activiteit vindt in juli en augustus plaats aan het Guldendal op maandag, woensdag en vrijdag (behalve feestdagen). Er zijn workshops per leeftijdscategorie op vaste tijdstippen en er is een doorlopend aanbod van 10 tot 16 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Zomeren in het MOT kadert altijd in een aantrekkelijk thema. Sinds 2015 belichten we telkens een periode uit de geschiedenis. Dit jaar kwam de Romeinse periode aan bod.

Info

Voor wie
Gezinnen met kinderen tussen 3 en 12 jaar. (O)ma en (o)pa doen mee, maak er samen een gezellige dag van. Er staan tafels en banken voor jullie klaar, vergeet de picknickmand niet (geen horeca).
Prijs
Kinderen betalen (cash) 6 euro voor Zomeren in het MOT inclusief de toegang tot het museum. Volwassenen betalen alleen de normale toegangsprijs.
Korting voor leden van de Gezinsbond.
Wanneer
Elke maandag, woensdag en vrijdag in juli en augustus doorlopend van 10 tot 16 uur. 
Om 10 uur en om 14 uur zijn er workshops.  Ze duren 1 à 2 uur.  Wees minstens 10 minuten voor aanvang aanwezig.
Extra
Tijdens Zomeren in het MOT maken onze medewerkers foto’s. Het kan zijn dat we die gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals onze website, flyers en in de media. Ga je niet akkoord met het gebruik van het beeldmateriaal? Geef ons een seintje!
Waar
het MOT, Afdeling Guldendal - Guldendal 20, 1850 Grimbergen
Inschrijving
Vooraf inschrijven is niet nodig. Zomeren in het MOT is bedoeld voor gezinnen (het is dus géén kinderopvang).