Fotowedstrijd "Wiki Loves Heritage"

Wiki Loves Heritage is een fotowedstrijd in zowel Vlaanderen als Wallonië van 15 juni tot en met 15 november 2018 in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Tijdens de wedstrijd kan je jouw foto's van erfgoed in België uploaden. Erfgoed omvat onroerend erfgoed en roerend erfgoed, evenals immaterieel erfgoed als maritiem erfgoed.

Doe mee door foto's van erfgoed uit België te uploaden, verrijk daarmee Wikipedia en maak erfgoed zichtbaarder voor het publiek!

Maak het MOT zichtbaarder!

In en om het MOT is heel wat erfgoed aanwezig. We zouden graag nog meer aanwezig en zichtbaar zijn op Wikipedia en dat kan met jouw hulp! Neem deel aan de wedstrijd en verrijk daarmee de Wikipedia-databank.

Hoe?

 1. Kom naar het Guldendal (Guldendal 20), de Liermolen (Vorststraat 8) en/of de Tommenmolen (Tommenmolenstraat 18) en maak foto’s van bijvoorbeeld:

  De gebouwen
  De collectie (tijdens de openingsuren)
  Evenementen en activiteiten (Does, demonstraties …). Hou daarbij de privacyregels in acht!
  Het MOT werkt aan projecten rond bakovens en waterputten. Ontbreekt er in de inventaris nog een foto bij een adres, dan kan je die aan het MOT bezorgen en uploaden op Wiki Loves Heritage.

 2. Volg de stappen op de website van Wiki Loves Heritage.
  Als categorie vermeld je “het MOT, Grimbergen”.
  Als soort erfgoed volg je je intuïtie of laat je blanco.

We duimen alvast voor een winnaar met een foto van het MOT!