four à pain
Bibliografie
Bibliographie
Aperçu général des principales mesures prises pour améliorer le bien-être matériel et moral du soldat belge, Le Havre, 1918.
Brood, een hele boterham! Brood en broodgraan omstreeks 1900. Syllabus voor de gidsen, Grimbergen, 1999.
Brood. De geschiedenis van het brood en het broodgebruik in Nederland, Rotterdam, 1983.
Brot ist Leben. Die Europäer und das Brot. Ausstellung, Vevey, 1996.
Climats, voyages, nature, découvertes, 1995 nr. 3.
De Bijbel - Willibrord vertaling, Boxtel, 1987.
Desembrood bakken e.a. gistloos gebak, Hallaar, 1978.
Elseviers culinair handboek, Brussel, 1981.
Fours à pain. Recueil d'articles extraits de la revue "Maisons paysannes de France", Paris, 2002.
Het boek der uitvindingen, ambachten en fabrieken. De voortbrengselen der aarde, Leiden, s.d.
Ons kookboek, Leuven, 1943.
Vitsen en lemen, Het Domein Bokrijk, 2002.
AALDERS Willem, Metselen als ambacht en hobby, Den Haag, 1980.
ALTINK J.R., Waterbouwkunde. V. Kanalen, rivieren en rivierwerken. Zeeweringen en zeehavens,...