Schatten van Vlieg

Zit er echt ijzer in cornflakes? Smaakt koriander naar zeep? Lust jij graag hout? Vlieg heeft heel wat lekkers (of minder lekkers) gespot in en rond het MOT. Hij neemt je mee langs de bakoven, de waterput en het kasteel. Ga je mee op zoek naar zijn schatkist? Hopelijk heb je verfijnde smaakpapillen om de zoektocht tot een goed einde te brengen!

De schattenjacht vindt plaats binnen en buiten het museum, duurt ongeveer een half uur en is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Op maandag, woensdag en vrijdag kan je ook deelnemen aan Zomeren in het MOT.

Ga ook langs bij onze vrienden van Volkssterrenwacht MIRA, want ook daar heeft Vlieg een schat verstopt!

Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar een (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Vlieg maakte een rood, blauw en groen smaakboekje en verstopte in elk boekje heerlijke spelletjes en smaakvolle stickers. Je maakt bovendien kans op fantastische prijzen. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten. Wedden dat dit smaakt naar meer? Je kan deze zomer schatten zoeken van 29 juni tot 31 augustus.

Info

Voor wie
Kinderen van 3 tot 12 jaar en hun (groot-)ouders.
Prijs
Gratis (exclusief toegang) .
Wanneer
Elke weekdag van 9 tot 17 uur en in het weekend en op feestdagen van 14 tot 18 uur in juli en augustus.
Waar
het MOT, Afdeling Guldendal - Guldendal 20, 1850 Grimbergen
Reservatie
Vooraf inschrijven is niet nodig.